17e eeuwse markt Heusden

Informatie
Een 17e eeuwse markt in het oude vestingstad Heusden.
24 jun 2017
Gezellige en leuke 17e eeuwse markt achter de rug in vestingstad Heusden. Je heb echt het gevoel dat je terug in de tijd bent gegaan. Dit komt door de locatie, maar ook door de figuranten die daar volop rondliepen. Met een woord schitterend.

Ambachtenmarkt Soest

Informatie
Sinds 1976 een jaarlijks terugkerend ritueel op Hemelvaartsdag. Veel bezoekers hebben een vaste route, eerst even langs de mosterdmaker, de mandenmaker en tingieter om zo via een portie Bruine bonen met spekjes dat ene cadeautje te scoren bij een van de vele kramen. De dag wordt dan afgesloten op het horecaplein met een hapje en een drankje terwijl de kinderen nog op het springkussen zitten. Met de weersvoorspelling in het vooruitzicht een heerlijke dag voor jong en oud.
25 mei 2017
Het is weer achter de rug. het lijk ieder jaar weer leuker en gezelliger te worden. Het weer was fantastisch en veel animo aan de kraam.
29 mei 2014
Afgelopen Hemelvaartsdag stonden we in Soest op de ambachten markt. Dit was de tweede keer dat we hier stonden. Vergeleken met vorige jaar was het nu wat aan de frissen kant. Dit is ook wel te zien aan de foto's. De foto's en andere van dit evenement zijn ook te vinden op

Boerenmert Liempde

Informatie
De Boeremert is……een markt uit grootmoeders-tijd in het Brabantse Liempde. Deze wordt op 2e paasdag gehouden. De hele dag zijn er tal van activiteiten voor jong en oud die bol staan van nostalgie.
17 apr 2017
Dit jaar eindelijk gestaan in Liempde. Vorig jaar was het afgelast vanwege de wind. Wij hebben het naar ons zin gehad, aan verschillende mensen kunnen laten zien en uitleggen wat wij aan het doen zijn. Daarnaast is ook leuk opgezet met verschillende oude ambachten, volksdansen etc.
28 mrt 2016
Helaas is door de harde windstoten deze editie afgelast. Hopelijk volgende jaar meer geluk.

Brouwsedag

08 jul 2017
Groeten uit Brouwershaven

Grachtenfestival Meppel

Informatie
Dit jaarlijks terugkerende evenement is inmiddels niet meer weg te denken op de evenementenkalender van Meppel. Het Grachtenfestival Meppel kenmerkt zich door allerlei activiteiten, waarbij het accent ligt op de mooie grachten van Meppel. En dat is niet voor niets. De stad dankt een groot deel van zijn groei en bloei aan de vele vracht- en turfschepen die in vroeger jaren de stad doorkruisten en werk en handel brachten. Meppel vormde en vormt nog steeds het belangrijkste knooppunt in het net van waterwegen in Zuidwest-Drenthe en werd en wordt daarom de toegangspoort naar het noorden genoemd.
08 jun 2014
Enkele foto's door ons gemaakt tijdens de grachtenfestival in Meppel

Grutterswinkel

Informatie
Tentoonstelling in een oude grutterswinkel in het midden van Leeuwarden
Van 1 mei 2013 t/m 1 november 2013 hadden wij een kleine tentoonstelling van onze tassen, kleden, etc. in de ‘Grutterswinkel’ in Leeuwarden.

Jaarmarkt Giessen

Informatie
Dit evenement vindt ieder jaar plaats op de tweede vrijdag en zaterdag van september. Tijdens de jaarmarkt, die uit ca. 140 kramen bestaat worden er tal van activiteiten georganiseerd. Zo is er o.a. een kermis, een hardloopronde en een wielerronde.
10 sep 2016
Giessen jaarmarkt 50 jaar. Het was een mooi en een goede jaarmarkt, misschien mede door het goede weer.

Kerstfeest Lisse

19 dec 2015
Leuke en een gezellige kerstfeest gehad in Lisse. Zie onder andere de fotos op facebook van Dorpshart Lisse

Landmarkt Mesch

10 sep 2017
Dit jaar weer op de Landmarkt in Mesch gestaan. Wel op een andere locatie, dat is even wennen. Maar RTV Maas en Mergelland hebben ons wel gevonden, zie youtube film.

Monnickendammer Visdagen

Informatie
Een aantal vrijdagen in het jaar viert Monnickendam hun visserij verleden.
Fotos van de eerste Monnickendammer visdagen.

Oud Veluwse markt

Informatie
Deze markt behoeft eigenlijk weinig introductie... Al bijna 50 jaar lang is Barneveld zes donderdagen in juli en augustus namelijk dé plek om heen te gaan. Hier bruist het dan van de zomerse activiteiten.
Verschillende foto's die wij in de loopt der tijd hebben gemaakt tijdens de Oud Veluwse markt. Dit is een een schitterende braderie in Barneveld en is beslist een bezoek waard.

Vlootdag Monnickendam

Was een mooie vlootdag in Monnickendam. Aan het weer lag het in elk geval niet. Lekker gezellig. Getuige zijn de foto's gemaakt door inwaterland.nl